Enskededalens Transportspecialist Aktiebolag

Stockholms län

Information

Enskededalens Transportspecialist Aktiebolag är ett bolag som finns i Stockholm. I Enskededalens Transportspecialist Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Öhman, Karl Willy Herbert som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wester, Mats Gunnar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Svensson, Hans Åke Jerker som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Enskededalens Transportspecialist Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Enskededalens Transportspecialist Aktiebolag på telefon 08-6819075.

Bolaget skall utföra specialtransporter med lastbil ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Enskededalens Transportspecialist Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Enskededalens Transportspecialist Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Enskededalens Transportspecialist Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Enskededalens Transportspecialist Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Enskededalens Transportspecialist Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Enskededalens Transportspecialist Aktiebolag har 556478-2059 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.