Kontrolltornet Aktiebolag

Stockholms län

Information

Kontrolltornet Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Kontrolltornet Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kontrolltornet Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kontrolltornet Aktiebolag har haft sedan 2004-02-19. Kontrolltornet Aktiebolag har funnits sedan och 2004-02-19 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kontrolltornet Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fyrverkarbacken 25 A, 112 60, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6183360.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kontrolltornet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kontrolltornet Aktiebolag har idag 556477-8313 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Kontrolltornet Aktiebolag

Bolaget skall bedriva huvudsakligen verksamhet inom fastighetsbranschen innebärande äga och förvalta fast egendom samt bedriva konsultverksamhet beträffande detta. Bolaget skall även - bedriva handel med värdepapper, bedriva import av kläder och parfym för detaljhandel, - handel med vin och vinproduktion.

I Kontrolltornet Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olgård, Mattias som är född 1967 och har titeln VD, Olgård, Mattias som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Näslund, Tomas Lennart som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olgård, Elsa Gun som är född 1938 och har titeln Suppleant, Hackå, Robert som är född 1980 och har titeln Revisor, .