Beg Reg Mediaförlag Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Beg Reg Mediaförlag Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Beg Reg Mediaförlag Aktiebolag i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Beg Reg Mediaförlag Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-05-06 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1993-11-25 så har Beg Reg Mediaförlag Aktiebolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Beg Reg Mediaförlag Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Beg Reg Mediaförlag Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Beg Reg Mediaförlag Aktiebolag så kan ni göra det på 08-856605.

Bolaget skall bedriva utgivning av tidskrifter samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Burman, Joakim Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Per Henrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Charlotte Ingrid Elisabet som är född 1973 och har titeln Suppleant, Eriksson, Bo Christer som är född 1967 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten Ordförande saknas. .

Beg Reg Mediaförlag Aktiebolag har 556477-1953 som sitt organisationsnummer.