Betty Barclay Sweden Aktiebolag

Stockholms län

Information

Betty Barclay Sweden Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Betty Barclay Sweden Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Betty Barclay Sweden Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1993-11-04. Men sedan 1994-01-01 så har Betty Barclay Sweden Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gustaf de Lavals Torg 8, 131 59, Nacka. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Betty Barclay Sweden Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-183511.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Betty Barclay Sweden Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Betty Barclay Sweden Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva agenturverksamhet avseende försäljning av kläder samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Betty Barclay Sweden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Winter, Jürgen H..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Betty Barclay Sweden Aktiebolag och det är följande personer, Winter, Jürgen H. som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Uhl, Klaus Eberhard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hofmeister, Michael som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Orbelius, Marcus Rune som är född 1954 och har titeln Delgivningsbar person, Egenäs, Lars Göran som är född 1954 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Betty Barclay Sweden Aktiebolag är 556476-4198.