Jackson Design AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Jackson Design AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Jackson Design AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Jackson Design AB är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556475-9131.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-6653350 alternativt besöka eller skicka post till Jackson Design AB på följande adress Sibylleg. 53, 114 43, Stockholm.

Jackson Design AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Jackson Design AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Jackson, Mona Carina som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med möbler, konst och antikviteter och därmed förenliga verksamheter. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.