Irminsul Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Irminsul Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Irminsul Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Irminsul Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Irminsul Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-11-03. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Irminsul Aktiebolag ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka handel med skogsprodukter, pappersmassa, bedriva agenturverksamhet avseende maskiner och utrustning inom skogs- och verkstadsindustrin, äga och förvalta värdepapper samt annan lös egendom som fordon, skogsmaskiner samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Irminsul Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Irminsul Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Irminsul Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6623365.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Irminsul Aktiebolag är Bengtsson, Christer René som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallberg, Hans Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Irminsul Aktiebolag har 556475-0874 som sitt organisationsnummer.