Rifodent Aktiebolag

Stockholms län

Information

Rifodent Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Rifodent Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rifodent Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Rifodent Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Rifodent Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Rifodent Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ringv. 156, 116 31, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6417050.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Rifodent Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Rifodent Aktiebolag har idag 556473-8531 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Rifodent Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tandvård, forskning, utrustning, material inom det odontologiska området.

I Rifodent Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forsström Edelskog, Rikard som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Louise Pauline som är född 1960 och har titeln Suppleant, Bjelkberg, Eva Birgitta som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .