Allmänna Elektriska Sverige AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva elektriska installationer till hus, industrilokaler samt fastigheter, tillverkning och försäljning av mekaniska industriprodukter, industriverktyg, utstansade bearbetade mekaniska delar efter ritning av beställare att användas i maskiner och motorer till industrin, förvalta fast och och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Allmänna Elektriska Sverige AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Allmänna Elektriska Sverige AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1993-10-14 så skapades Allmänna Elektriska Sverige AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556473-7475 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Allmänna Elektriska Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Allmänna Elektriska Sverige AB så går det att nå dem via telefon på 08-7162100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Allmänna Elektriska Sverige AB är Buckau, John Tommy Mikael Stigsson som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundmark, Susanne Christina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Stenberg, Clas Olof som är född 1957 och har titeln Revisor, .