Elmetropolen S. Bälte Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva elektriska installationer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Elmetropolen S. Bälte Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Elmetropolen S. Bälte Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1993-10-06 så skapades Elmetropolen S. Bälte Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Elmetropolen S. Bälte Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Elmetropolen S. Bälte Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556473-3268 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Elmetropolen S. Bälte Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Elmetropolen S. Bälte Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-817800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Elmetropolen S. Bälte Aktiebolag är Bälte, Sven Yngve som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Scherman Bälte, Ann Cathrine Sofia som är född 1963 och har titeln Suppleant, Sandström, Jan Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisor, Jan Sandström Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .