ITERUM Verksamhets- och Individutveckling Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns ITERUM Verksamhets- och Individutveckling Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. ITERUM Verksamhets- och Individutveckling Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

ITERUM Verksamhets- och Individutveckling Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556473-1841.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-4730735 alternativt besöka eller skicka post till ITERUM Verksamhets- och Individutveckling Aktiebolag på följande adress Heleneborgsg. 2 A, 117 32, Stockholm.

ITERUM Verksamhets- och Individutveckling Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan -0001-11-30.

I ITERUM Verksamhets- och Individutveckling Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Vikström, Lage Georg som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , . , , . . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utbildning, rådgivning och konsultverksamhet inom företagande, företagsledning, organisationsutveckling, marknadsföring, försäljning, administration och därmed förenlig verksamhet riktad mot företag, fysiska personer, organisationer och offentlig verksamhet.