Nordlind & Ridderstad Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Nordlind & Ridderstad Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Nordlind & Ridderstad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Nordlind & Ridderstad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Nordlind & Ridderstad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-09-20. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Nordlind & Ridderstad Aktiebolag ska trivas.

Nordlind & Ridderstad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-14. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktion av film samt radio- och televisionsprogram, formgivning, design, tillverkning och handel avseende varor såsom textilier, pappersvaror, tapeter, möbler, konsthantverk, kläder, parfym, kondomer, trädgårdsprodukter, företrädesvis trädgårdsväxter och trädgårdsfrö samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nordlind & Ridderstad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Nordlind & Ridderstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Nordlind & Ridderstad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6620302.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nordlind Broomé, Annika Elisabet -Ridderstad, Hans Petter-Soldan Då styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas..

De som är på något sätt har med Nordlind & Ridderstad Aktiebolag är Nordlind Broomé, Annika Elisabet som är född 1951 och har titeln VD, Nordlind Broomé, Annika Elisabet som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ridderstad, Hans Petter-Soldan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Haglund, Erik Tomas som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln RevisorTomas Haglund Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Nordlind & Ridderstad Aktiebolag har 556472-7849 som sitt organisationsnummer.