City Bay Shipbrokers AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter City Bay Shipbrokers AB. Det finns flera verksamheter som liknar City Bay Shipbrokers AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1993-08-30 så har City Bay Shipbrokers AB varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är City Bay Shipbrokers AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med City Bay Shipbrokers AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Åminnev. 13, 114 18, Stockholm. Vi ni istället prata med City Bay Shipbrokers AB så kan ni göra det på 08-6606520.

Bolaget skall bedriva skeppsmäkleri och rederiverksamhet samt köp och försäljning av fartyg och fartygsutrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom bedriva uthyrning av verksamhetslokaler.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Smakhtin, Polina Vladimirovna som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Waldenström, Walter Lennart som är född 1944 och har titeln Suppleant, Andersson, Mats Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

City Bay Shipbrokers AB har 556472-0950 som sitt organisationsnummer.