J E Forsberg Bygg Aktiebolag

Stockholms län

Information

J E Forsberg Bygg Aktiebolag är ett bolag som finns i Stockholm. I J E Forsberg Bygg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Forsberg, John Erik Ingvar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Johan Eric som är född 1970 och har titeln Suppleant, Östblom, Björn Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med J E Forsberg Bygg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå J E Forsberg Bygg Aktiebolag på telefon 08-183480.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt äga och förvalta fastigheter och aktier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är J E Forsberg Bygg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

J E Forsberg Bygg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

J E Forsberg Bygg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och J E Forsberg Bygg Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för J E Forsberg Bygg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Forsberg, Johan Eric -Forsberg, John Erik Ingvar

J E Forsberg Bygg Aktiebolag har 556470-4095 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.