Gunnar Ejvinsson Förvaltning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva hälso- och sjukvård, förvaltning av värde- papper samt idka därmed förenig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gunnar Ejvinsson Förvaltning Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Gunnar Ejvinsson Förvaltning Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1993-05-25 så skapades Gunnar Ejvinsson Förvaltning Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Gunnar Ejvinsson Förvaltning Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Gunnar Ejvinsson Förvaltning Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556467-9511 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Gunnar Ejvinsson Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Gunnar Ejvinsson Förvaltning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-8170717 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gunnar Ejvinsson Förvaltning Aktiebolag är Ejvinsson, Gunnar Ejvin som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ejvinsson, Ann-Charlotte Eleonore A som är född 1946 och har titeln Suppleant, Björklund, Tom som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .