Täll Maskin Aktiebolag

Stockholms län

Information

Täll Maskin Aktiebolag är ett bolag som finns i Stockholm. I Täll Maskin Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Täll, Clarence Bo som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Täll, Frida Anette som är född 1953 och har titeln Suppleant, Martinsson, Bengt Ivan som är född 1953 och har titeln Revisor, BMI Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Täll Maskin Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Täll Maskin Aktiebolag på telefon 0156-34160.

Bolaget skall bedriva uthyrning och försäljning av bygg- och anläggningsmaskiner samt tillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Täll Maskin Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Täll Maskin Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Täll Maskin Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Täll Maskin Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Täll Maskin Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Täll Maskin Aktiebolag har 556467-6806 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.