Narvatryckeriet Aktiebolag

Stockholms län

Information

Narvatryckeriet Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Narvatryckeriet Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Narvatryckeriet Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Narvatryckeriet Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Narvatryckeriet Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Timmerkörargränd 6, 122 43, Enskede men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-339700.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Narvatryckeriet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Narvatryckeriet Aktiebolag har idag 556466-7839 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Narvatryckeriet Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tryckeriverksamhet jämte därmed förenliga verksamheter.

I Narvatryckeriet Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vilhelmsson, Ulf Barry som är född 1951 och har titeln VD, Vilhelmsson, Ulf Barry som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlman, Ann-Catrin Maria som är född 1950 och har titeln Suppleant, Vidh, Per Matthias som är född 1970 och har titeln Revisor, Mapema Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .