Leffler Konsult AB

Stockholms län

Information

Leffler Konsult AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Leffler Konsult AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Leffler Konsult AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Leffler Konsult AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1993-04-27. Men sedan 1993-01-01 så har Leffler Konsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Byängsgränd 14, 120 40, Årsta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Leffler Konsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7430370.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Leffler Konsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Leffler Konsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva försäljning av kamerala tjänster.

Firmatecknare för Leffler Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Leffler Konsult AB och det är följande personer, Skog, Birgitta Elisabet som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kalenius, Arja Sisko Tellervo som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Leffler, Håkan Teodor som är född 1948 och har titeln Suppleant, Arnedal, Bengt som är född 1954 och har titeln Revisor, Arnedal Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Leffler Konsult AB är 556466-7805.