Ullman Kylfrakt AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall ombesörja transport av kylda och frysta varor samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ullman Kylfrakt AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Ullman Kylfrakt AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1993-05-05 så skapades Ullman Kylfrakt AB och verksamheten är har F-skattsedel Ullman Kylfrakt AB har haft det sedan 1995-01-01.

Ullman Kylfrakt AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556466-5874 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Ullman Kylfrakt AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ullman Kylfrakt AB så går det att nå dem via telefon på 0708-155425 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ullman Kylfrakt AB är Ullman, Jan Mikael Ture som är född 1971 och har titeln VD, Ullman, Jan Mikael Ture som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Vestlin, Kjell Karl Olof som är född 1945 och har titeln Suppleant, Wallenius, Bengt Magnus som är född 1972 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .