Panaxia AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Panaxia AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Panaxia AB är ett av dem. Statusen för Panaxia AB är att Bolaget är aktivt.

Panaxia AB är ett Aktiebolag och skapades 1993-04-16. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Panaxia AB ska trivas.

Panaxia AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bevakning jämte hantering och transport av mynt, sedlar och andra värdehandlingar, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Panaxia AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Panaxia AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Panaxia AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-255030.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Damos, Carolina Monica Valeria -Gravius, Nils Thomas Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Panaxia AB är Gravius, Nils Thomas som är född 1966 och har titeln Extern VD, Eklund, Karl Erik Anders som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Damos, Carolina Monica Valeria som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundmark, Göran Arne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Lars Jonny som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Panaxia AB har 556466-3333 som sitt organisationsnummer.