Järnlodets Doktor Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva privatläkarvård och därmed förenlig verksamhet. Underhåll och förvaltning, förädling, uthyrning av fastigheter, bostadsrätter och lägenheter. Datakonsultuppdrag sam fortbildning och undervisning. Äga och förvalta fast och lös egendom. Lokalvård.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Järnlodets Doktor Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Järnlodets Doktor Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1993-04-13 så skapades Järnlodets Doktor Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Järnlodets Doktor Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Järnlodets Doktor Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-12-06

556464-9217 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Järnlodets Doktor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Järnlodets Doktor Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6604850 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Järnlodets Doktor Aktiebolag är Hellsten, Nils Gunnar Styrbjörn som är född 1951 och har titeln VD, Hellsten, Nils Gunnar Styrbjörn som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellsten, Anna som är född 1966 och har titeln Suppleant, Gribe, Gisela René som är född 1963 och har titeln Revisor, Brandstams Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .