Condico Datamäklarna Aktiebolag

Stockholms län

Information

Condico Datamäklarna Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Condico Datamäklarna Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Condico Datamäklarna Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Condico Datamäklarna Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Condico Datamäklarna Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-281875.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Condico Datamäklarna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Condico Datamäklarna Aktiebolag har idag 556462-8112 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Hallinder, Hans Anders -Klefbouhm, Jan Olof är den som för stunden ansvarar för Condico Datamäklarna Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med nya och begagnade datorer, förvaltning av samt handel med värdepapper jämte annan härmed förenlig verksamhet.

I Condico Datamäklarna Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hallinder, Hans Anders som är född 1961 och har titeln VD, Klefbouhm, Jan Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallinder, Hans Anders som är född 1961 och har titeln Suppleant, Engström, Lars Gunnar Harald som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .