TRUCKJOUREN I STOCKHOLM Aktiebolag

Stockholms län

Information

TRUCKJOUREN I STOCKHOLM Aktiebolag är ett bolag som finns i Stockholm. I TRUCKJOUREN I STOCKHOLM Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kerbel Domnerus, Anne som är född 1959 och har titeln VD, Kerbel Domnerus, Anne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Domnerus, Klas Tony Mickael som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lüsch, Leif Johan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Lüsch & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TRUCKJOUREN I STOCKHOLM Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå TRUCKJOUREN I STOCKHOLM Aktiebolag på telefon 073-1808757.

Bolaget skall bedriva service, reparationer och handel med truckar och reservdelar, förvalta fast och lös egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är TRUCKJOUREN I STOCKHOLM Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

TRUCKJOUREN I STOCKHOLM Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

TRUCKJOUREN I STOCKHOLM Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och TRUCKJOUREN I STOCKHOLM Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TRUCKJOUREN I STOCKHOLM Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

TRUCKJOUREN I STOCKHOLM Aktiebolag har 556462-2826 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.