Woodybox i Malmö Aktiebolag

Stockholms län

Information

Woodybox i Malmö Aktiebolag är ett företag som finns i Stockholm. I Woodybox i Malmö Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Forsmark, Göran Rune som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forsmark, Håkan Rune som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Pontén, Bengt Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Lars Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Woodybox i Malmö Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Woodybox i Malmö Aktiebolag på telefon 040-221002.

Bolaget skall utveckla, tillverka och försälja förpackningar, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Woodybox i Malmö Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Woodybox i Malmö Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Woodybox i Malmö Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Woodybox i Malmö Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Woodybox i Malmö Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Woodybox i Malmö Aktiebolag har 556462-1851 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.