Aktiebolaget DRAMAB

Stockholms län

Information

Aktiebolaget DRAMAB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Aktiebolaget DRAMAB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget DRAMAB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aktiebolaget DRAMAB har haft sedan 1995-01-01. Aktiebolaget DRAMAB har funnits sedan och 2005-12-23 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget DRAMAB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tullgarns Kungsgård, 610 74, Vagnhärad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-4429584.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aktiebolaget DRAMAB Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget DRAMAB har idag 556461-3536 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget DRAMAB

Bolaget skall idka producerande verksamhet, konsult-, förlags-, artist-, kompositörs-, text-, arrangörsverksamhet och handelsrörelse inom marknadsföring, PR, reklam, konst, bok, tidning, film, video, foto, radio, TV, musik, nöjes teaterbranschen. Vidare skall verksamheten bestå av sjukvårdstjänster utförda av leg. sjuksköterska, leg.barnmorska, såsom behandlingsass., psykodrama assistent, föredrag, pedagogi inom sex och samlevnad, kvinnopsykologi, missbruk, kommunikationsteorier, akupunktur, samtalsterapi, handel med naturmedicin samt med ovan förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva arrangörsverksamhet inom jakt, fiske, skytte, ridning, skogspromenader, svampexkursioner, naturvård, fisketurer, båtutflykter. Bolaget skall även bedriva verksamhet inom restaurangnäring och catering.

I Aktiebolaget DRAMAB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Morberg, Per Henrik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfström, Carl Tuve Mattias som är född 1962 och har titeln Suppleant, Vavolidu, Zinovea som är född 1972 och har titeln Revisor, Brantz AB som är född och har titeln Revisor, .