Lägg Åt Sidan Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Lägg Åt Sidan Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Lägg Åt Sidan Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lägg Åt Sidan Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lägg Åt Sidan Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-01-07. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Lägg Åt Sidan Aktiebolag ska trivas.

Lägg Åt Sidan Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva reklamverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lägg Åt Sidan Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Lägg Åt Sidan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Lägg Åt Sidan Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6520060.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lägg Åt Sidan Aktiebolag är Eriksson, Bo Anders som är född 1953 och har titeln VD, Eriksson, Bo Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Wivi Eivor Florie Vivianne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Eriksson, Sven Lennart Rune som är född 1947 och har titeln Revisor, .

Lägg Åt Sidan Aktiebolag har 556460-3198 som sitt organisationsnummer.