Rålambshovs Snickeri Aktiebolag

Stockholms län

Information

Rålambshovs Snickeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Rålambshovs Snickeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Rålambshovs Snickeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Rålambshovs Snickeri Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1993-01-15. Men sedan 1993-01-01 så har Rålambshovs Snickeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Skarpnäcks Gårdsv. 10, 128 31, Skarpnäck. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rålambshovs Snickeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-931025.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Rålambshovs Snickeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rålambshovs Snickeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva snickerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rålambshovs Snickeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rålambshovs Snickeri Aktiebolag och det är följande personer, Groth, Glen Peter som är född 1953 och har titeln VD, Groth, Glen Peter som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Groth, Bodil Annette som är född 1954 och har titeln Suppleant, Eriksson, Bo Christer som är född 1967 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rålambshovs Snickeri Aktiebolag är 556460-1481.