Låsexperten i Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

Låsexperten i Stockholm Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Låsexperten i Stockholm Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Låsexperten i Stockholm Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Låsexperten i Stockholm Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1993-01-14. Men sedan 1993-01-01 så har Låsexperten i Stockholm Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Upplandsg. 62, 113 28, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Låsexperten i Stockholm Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-328035.

Stockholm arbetar för att bolag som Låsexperten i Stockholm Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Låsexperten i Stockholm Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva lås- och fastighetsarbeten samt annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Låsexperten i Stockholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Låsexperten i Stockholm Aktiebolag och det är följande personer, Vuorela, Jyri Tapio som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindell, Bo Erik Max som är född 1946 och har titeln Revisor, REVENTUS REVISION Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Låsexperten i Stockholm Aktiebolag är 556459-8455.