Salkert & Co AB

Stockholms län

Information

556459-6996 är organisationsnummer för verksamheten Salkert & Co AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salkert & Co AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Salkert & Co AB finns i.

Salkert & Co AB har varit registrerat sedan 1993-01-12 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salkert & Co AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Salkert & Co AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Salkert & Co AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna

Vill ni komma i kontakt med Salkert & Co AB så kan ni göra det på telefon genom 08-4487050 eller genom brev på följande adress:
Radiov. 1, 135 48, Tyresö

Bolaget skall bedriva byggnationer, renovering, montage vid mässor och utställningar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Salkert & Co AB och det är Salkert, Bengt Olof som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Salkert, Johan André som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg Salkert, Annika Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Salkert, Helen Christina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Lihammar, Beata som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor