Experian AB

Stockholms län

Information

Experian AB är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Experian AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Experian AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Experian AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1993-02-01. Men sedan 1993-01-01 så har Experian AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Drottningg. 29, 111 51, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Experian AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50595700.

Stockholm arbetar för att bolag som Experian AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Experian AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva informations och annan relationsbefrämjande verksamhet ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Experian AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Manzo, Luciano -Rimsby, Leif Magnus.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Experian AB och det är följande personer, Rimsby, Leif Magnus som är född 1967 och har titeln VD, Rimsby, Leif Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Manzo, Luciano som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hulford-Funnell, Jonathan Marc som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Skoglund, Ann Jeanette som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Experian AB är 556459-3068.