BioSolv Aktiebolag

Stockholms län

Information

BioSolv Aktiebolag är ett företag som finns i Stockholm. I BioSolv Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karth, Boo Staffan som är född 1942 och har titeln VD, Karth, Boo Staffan som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson Karth, Ingrid Margareta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Andersson, Eva Elisabet som är född 1963 och har titeln Revisor, Karlsson, Jan Östen som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med BioSolv Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå BioSolv Aktiebolag på telefon 08-6059919.

Bolaget skall bedriva konsult-, produktutvecklings- och affärsutvecklingsverksamhet inom lantbruks- och avloppsvattenreningsbranschen samt i samband med produktion och prototyptillverkning av processutrustning, köpa, sälja och förvalta lös och fast egendom.

Idag är BioSolv Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

BioSolv Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

BioSolv Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och BioSolv Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BioSolv Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

BioSolv Aktiebolag har 556458-8845 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.