Friskvård i Kista Aktiebolag

Stockholms län

Information

Friskvård i Kista Aktiebolag är en verksamhet som finns i Stockholm. I Friskvård i Kista Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Tony Per-Olof som är född 1968 och har titeln Extern VD, Bengtsson, Ulf Karl Gerhard som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Bo Karl David som är född 1959 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Ernst, Linda Sofia som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Friskvård i Kista Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Friskvård i Kista Aktiebolag på telefon 08-4448950.

Bolaget skall bedriva friskvård samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Friskvård i Kista Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Friskvård i Kista Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Friskvård i Kista Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Friskvård i Kista Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Friskvård i Kista Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Friskvård i Kista Aktiebolag har 556452-1390 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.