Barkarby Glasmästeri AB

Stockholms län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är glasmästeriarbeten, verksamhet inom bygg och montage, fastighetsförvaltning, fastighetsvård, fastighetsservice och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Barkarby Glasmästeri AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Barkarby Glasmästeri AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1992-09-11 så skapades Barkarby Glasmästeri AB och verksamheten är har F-skattsedel Barkarby Glasmästeri AB har haft det sedan 2004-05-28.

Barkarby Glasmästeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556451-5061 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Barkarby Glasmästeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Barkarby Glasmästeri AB så går det att nå dem via telefon på 070-5594050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Barkarby Glasmästeri AB är Nyman, Lars Christer som är född 1969 och har titeln VD, Nyman, Lars Christer som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Annika Maria som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hammarberg, Karin Elisabeth som är född 1951 och har titeln Revisor, Hammarbergs Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .