Struktur och utveckling i Bromma Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Struktur och utveckling i Bromma Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Struktur och utveckling i Bromma Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Struktur och utveckling i Bromma Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Struktur och utveckling i Bromma Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-08-25. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Struktur och utveckling i Bromma Aktiebolag ska trivas.

Struktur och utveckling i Bromma Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utbildningsverksamhet, kvalificerad karriärplanering, chefsrekrytering, företags- och managementutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Struktur och utveckling i Bromma Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-30.

Idag är Struktur och utveckling i Bromma Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Struktur och utveckling i Bromma Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8723242.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Struktur och utveckling i Bromma Aktiebolag är Lindén, Mats Erik Anders som är född 1948 och har titeln VD, Lindén, Mats Erik Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Sonja Elisabeth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Olofson, Hans Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, Dahlström & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Struktur och utveckling i Bromma Aktiebolag har 556451-0492 som sitt organisationsnummer.