Metelco Nordic Aktiebolag

Stockholms län

Information

556450-6169 är organisationsnummer för företaget Metelco Nordic Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Metelco Nordic Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Metelco Nordic Aktiebolag finns i.

Metelco Nordic Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-07-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Metelco Nordic Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Metelco Nordic Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Metelco Nordic Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Metelco Nordic Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-109375 eller genom brev på följande adress:
Järntorget 83, 111 29, Stockholm

Bolaget skall bedriva Chartertrafik med båt, innebärande person- och godsbefordran, handel med båttillbehör och avancerad navigations- och kommunikationsutrustning, samt skall dessutom handla med aktier och andra värdepapper som en del av bolagets kapitalförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med Metelco Nordic Aktiebolag och det är Westberg, Ulf Ingemar som är född 1938 och har titeln VD, Westberg, Ulf Ingemar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Westberg, Eva Christina som är född 1942 och har titeln Suppleant, Olsson, Ove Karl Henrik som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,