Jan Jonaeus AB

Stockholms län

Information

Jan Jonaeus AB är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Jan Jonaeus AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jan Jonaeus AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan -0001-11-30.

Jan Jonaeus AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-07-01. Men sedan 2005-02-09 så har Jan Jonaeus AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Centrumv. 14, 640 40, Stora Sundby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jan Jonaeus AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Stockholm arbetar för att bolag som Jan Jonaeus AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jan Jonaeus AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet är produktion och konsultering inom film, video och reklam och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jan Jonaeus AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jan Jonaeus AB och det är följande personer, Jonaeus, Jan Rune som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonaeus, Karl Rune som är född 1932 och har titeln Suppleant, Andreasson, Lars-Åke som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jan Jonaeus AB är 556450-3851.