Orange Business Sweden AB

Stockholms län

Information

556450-1590 är organisationsnummer för företaget Orange Business Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Orange Business Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Orange Business Sweden AB finns i.

Orange Business Sweden AB har varit registrerat sedan 1992-07-03 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Orange Business Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Orange Business Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Orange Business Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sörbo, Lars Johannes -Weisselberg, Gabriele

Vill ni komma i kontakt med Orange Business Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 08-51913100 eller genom brev på följande adress:
Solna strandv. 80, 171 54, Solna

Bolaget skall marknadsföra, försälja och utföra kommunikations- tjänster, förvalta aktier samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Orange Business Sweden AB och det är Sörbo, Lars Johannes som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Sörbo, Lars Johannes som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Söderberg, Åke Thomas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Weisselberg, Gabriele som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Wahlqvist, Nils Ola som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor