GULLCON Aktiebolag

Stockholms län

Information

556449-9787 är organisationsnummer för bolaget GULLCON Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GULLCON Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som GULLCON Aktiebolag finns i.

GULLCON Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-06-26 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GULLCON Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

GULLCON Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för GULLCON Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med GULLCON Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6423071 eller genom brev på följande adress:
Bjurholmsplan 24, 116 63, Stockholm

Bolaget skall bedriva verksamhet inom arkitektbranschen, konstnärlig verksamhet, konsult- och administrativa uppdrag inom kontorsverksamhet, handel med och förvaltning av fastigheter, bostadsrätter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med GULLCON Aktiebolag och det är Gullberg, Karl Åke som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Pintus, Stefano Francesco Sebastiano som är född 1977 och har titeln Suppleant, Garpenhag, Carl Peter som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,