Spinoff Sweden Aktiebolag

Stockholms län

Information

Spinoff Sweden Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Spinoff Sweden Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Spinoff Sweden Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Spinoff Sweden Aktiebolag har haft sedan 2000-01-20. Spinoff Sweden Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Spinoff Sweden Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5582182.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Spinoff Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Spinoff Sweden Aktiebolag har idag 556449-3848 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Spinoff Sweden Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel, export och import med skogs- och stenprodukter, med kontorsmaskiner, kommunikationssystem, elektriska och manuella handverktyg. Uppdragsverksamhet och teknisk konsultation inom områdena radio- och telekommunikation samt kontorsautomatisering, samt härtill hörande utbildning jämte därmed förenlig verksamhet.

I Spinoff Sweden Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Lars Rune Håkan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Wagner, Kjell Olav Gerhard som är född 1940 och har titeln Suppleant, Holländer, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .