A. Smaaland Engineering Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsulterande ingenjörstjänster inom internationell industri. Utveckling, handel och tillverkning av tekniska produkter och biltillbehör, handel med bilar, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för A. Smaaland Engineering Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är A. Smaaland Engineering Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1992-06-03 så skapades A. Smaaland Engineering Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel A. Smaaland Engineering Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

A. Smaaland Engineering Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556449-0133 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är A. Smaaland Engineering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med A. Smaaland Engineering Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-5101516 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom A. Smaaland Engineering Aktiebolag är Smaaland, Arne som är född 1936 och har titeln VD, Smaaland, Arne som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Smaaland, Mona Birgitta som är född 1937 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Hans Martin som är född 1960 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .