First Management Aktiebolag

Stockholms län

Information

First Management Aktiebolag är ett bolag som finns i Stockholm. I First Management Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jörgensen, Michael Telling som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Haare, Simen som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Svartvik, Richard Verner som är född 1973 och har titeln Delgivningsbar person, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Fredmer, Sven Magnus som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med First Management Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå First Management Aktiebolag på telefon 08-4428400.

Bolaget skall bedriva drift, ledning och förvaltning av hotell- och restaurangrörelser samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är First Management Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

First Management Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

First Management Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och First Management Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-04-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för First Management Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

First Management Aktiebolag har 556448-9697 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.