L. Björklund & Partners Aktiebolag

Stockholms län

Information

L. Björklund & Partners Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som L. Björklund & Partners Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

L. Björklund & Partners Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

L. Björklund & Partners Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-04-23. Men sedan 1992-01-01 så har L. Björklund & Partners Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på L. Björklund & Partners Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-52764060.

Stockholm arbetar för att bolag som L. Björklund & Partners Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för L. Björklund & Partners Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva inkassoverksamhet och kreditavveckling samt rådgivning avseende inredningar av kontor och offentlig miljö samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för L. Björklund & Partners Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till L. Björklund & Partners Aktiebolag och det är följande personer, Björklund, Lars Olov som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Lars Niklas som är född 1975 och har titeln Suppleant, Johansson, Barbro Ingegärd som är född 1953 och har titeln Revisor, Barbro Johansson Revision som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för L. Björklund & Partners Aktiebolag är 556447-2586.