SystemSeparation Sweden Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och SystemSeparation Sweden Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SystemSeparation Sweden Aktiebolag är ett av dem. Statusen för SystemSeparation Sweden Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

SystemSeparation Sweden Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-04-24. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SystemSeparation Sweden Aktiebolag ska trivas.

SystemSeparation Sweden Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva nationell och internationell verksamhet som omfattar inköp och försäljning av kemikalier, samt produktion av kemikalier som främst avses att användas för kemisk separation och reglering av kemiska processer hos vätskor samt bedriva forskning och utveckling inom kemisk separation, samt äga och förvalta fast egendom och lös egendom, företrädesvis aktier, samt att bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SystemSeparation Sweden Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14.

Idag är SystemSeparation Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med SystemSeparation Sweden Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50129440.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -externa firmatecknaren.

De som är på något sätt har med SystemSeparation Sweden Aktiebolag är Hasselmark, Nils Gunnar som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Unger, Per Magnus Gunnar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Brorsson, Bengt Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlin, Sven Arne som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kullberg, Rolf Nicklas som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

SystemSeparation Sweden Aktiebolag har 556446-4914 som sitt organisationsnummer.