Rystrad Handel Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Rystrad Handel Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Rystrad Handel Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rystrad Handel Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Rystrad Handel Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-09-11. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Rystrad Handel Aktiebolag ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva café- och restaurangverksamhet samt resebyråverksamhet. Bolaget skall vidare bedriva import, export och försäljning av konsumtionsvaror företrädesvis kläder, skor, textil och livsmedel petroleumprodukter kemiska produkter medicinska produkter, zoologiska produkter metaller traktorer och transportmedel, handel med värdepapper driva idrottsanläggningar och handel med utrustning i anslutning därtill förmedlingsverksamhet av ovanstående produkter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rystrad Handel Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Rystrad Handel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Rystrad Handel Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7987798.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Rystrad Handel Aktiebolag är Bondefalk, Irene Aurora Lillian I som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Vladislav som är född 1977 och har titeln Suppleant, Ekedahl, Anders Hugo som är född 1953 och har titeln Revisor, Ekedahl Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Rystrad Handel Aktiebolag har 556446-3809 som sitt organisationsnummer.