Eniro Gula Sidorna AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall utveckla, marknadsföra och producera informations- och mediaprodukter samt att bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Eniro Gula Sidorna AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Eniro Gula Sidorna AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1992-03-26 så skapades Eniro Gula Sidorna AB och verksamheten är har F-skattsedel Eniro Gula Sidorna AB har haft det sedan 2007-03-01.

Eniro Gula Sidorna AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-01

556445-6894 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Eniro Gula Sidorna AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Eniro Gula Sidorna AB så går det att nå dem via telefon på 08-55331000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Eniro Gula Sidorna AB är Gummesson, Lena Elise Margareta som är född 1959 och har titeln Extern VD, Kärrbrink, Johan Jesper som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Jan Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Anna Katarina Svensdotter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Johan Mattias som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorHåkansson, Sten Olof Anders som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .