Sical Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Sical Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Sical Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Sical Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556443-9320.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-6452920 alternativt besöka eller skicka post till Sical Aktiebolag på följande adress Höglandstorget 11, 167 71, Bromma.

Sical Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Sical Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Ramfelt, Ulf Karl Harry som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Larsson, Mats Lennart som är född 1953 och har titeln Suppleant , Scaramellini, Federico som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES . , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utveckla, konstruera och sälja värmeväxlare och annan utrustning för energiåtervinning samt idka därmed förenlig verksamhet.