Westmans Anestesi och Gode Man Aktiebolag

Stockholms län

Information

556442-8646 är organisationsnummer för verksamheten Westmans Anestesi och Gode Man Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Westmans Anestesi och Gode Man Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Westmans Anestesi och Gode Man Aktiebolag finns i.

Westmans Anestesi och Gode Man Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-03-03 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Westmans Anestesi och Gode Man Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Westmans Anestesi och Gode Man Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Westmans Anestesi och Gode Man Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Westman, Anna-Lena Elisabeth -Westman, Lars Olov

Vill ni komma i kontakt med Westmans Anestesi och Gode Man Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6538616 eller genom brev på följande adress:
Sysslomansg. 14, 112 41, Stockholm

Bolaget skall bedriva Anestesi, forskning och undervisning samt att förvalta personers egendom och sörja för deras person samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Westmans Anestesi och Gode Man Aktiebolag och det är Westman, Anna-Lena Elisabeth som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Westman, Lars Olov som är född 1946 och har titeln Suppleant, Vavolidu, Zinovea som är född 1972 och har titeln Revisor, Brantz AB som är född och har titeln Revisor,