Klassisk Balett LM Aktiebolag

Stockholms län

Information

556442-7010 är organisationsnummer för företaget Klassisk Balett LM Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klassisk Balett LM Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Klassisk Balett LM Aktiebolag finns i.

Klassisk Balett LM Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-02-07 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Klassisk Balett LM Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-18.

Klassisk Balett LM Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Klassisk Balett LM Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Mészaros, Agnes -Mészaros, Laszlo

Vill ni komma i kontakt med Klassisk Balett LM Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-225803 eller genom brev på följande adress:
Regeringsg. 70 A, 111 39, Stockholm

Bolaget skall bedriva undervisning inom klassisk balett, modern dans, koreografi och scenkonst. Bolaget skall bedriva förmedling och förberedelse till audition.

Det finns olika personer som har en koppling med Klassisk Balett LM Aktiebolag och det är Mészaros, Laszlo som är född 1951 och har titeln VD, Mészaros, Laszlo som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Mészaros, Agnes som är född 1954 och har titeln Suppleant, Hafström, Maria Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisorspoolen Matsson & Co AB som är född och har titeln Revisor,