Curex Gruppen AB

Stockholms län

Information

Curex Gruppen AB är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Curex Gruppen AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Curex Gruppen AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Curex Gruppen AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-02-04. Men sedan 2003-05-08 så har Curex Gruppen AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Birger Jarlsg. 97, 113 56, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Curex Gruppen AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6516700.

Stockholm arbetar för att företag som Curex Gruppen AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Curex Gruppen AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva handel och förmedling av produkter och tjänster inom friskvårdsområdet likväl som utbildning och konsultverksamhet inom friskvård, att äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Curex Gruppen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Curex Gruppen AB och det är följande personer, Ploom, Susanne Marie som är född 1974 och har titeln VD, Ploom, Susanne Marie som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljung Eriksson, Ann-Charlotte som är född 1965 och har titeln Suppleant, Andreasson, Lars-Åke som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Curex Gruppen AB är 556441-7656.