Elmehed, Bergkvist & Partners Aktiebolag

Stockholms län

Information

Elmehed, Bergkvist & Partners Aktiebolag är ett bolag som finns i Stockholm. I Elmehed, Bergkvist & Partners Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Elmehed Bergqvist, Ann Marita som är född 1954 och har titeln VD, Elmehed Bergqvist, Ann Marita som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist, Bo Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Elmehed, Johan Petter som är född 1981 och har titeln Suppleant, Härsel, Hans-Olov som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Elmehed, Bergkvist & Partners Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Elmehed, Bergkvist & Partners Aktiebolag på telefon 08-6440048.

Bolaget skall bedriva sådan verksamhet att på konsultbasis gå in som chef på olika nivåer i företag, samt på konsultbasis arbeta med rekrytering, ledarutveckling och säljträning. Bolaget skall bedriva agenturverksamhet vad gäller produkter inom klädbranschen samt presentreklambranschen. Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, obligationer samt fastigheter.

Idag är Elmehed, Bergkvist & Partners Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Elmehed, Bergkvist & Partners Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Elmehed, Bergkvist & Partners Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Elmehed, Bergkvist & Partners Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Elmehed, Bergkvist & Partners Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Elmehed, Bergkvist & Partners Aktiebolag har 556441-6799 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.