Jan-E Entreprenad Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Jan-E Entreprenad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Jan-E Entreprenad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Jan-E Entreprenad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556441-5742.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-6191511 alternativt besöka eller skicka post till Jan-E Entreprenad Aktiebolag på följande adress Knäpparv. 27, 125 57, Älvsjö.

Jan-E Entreprenad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Jan-E Entreprenad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Månsson, Ing-Britt Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bygg- reparations- och anläggningsverksamhet, äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper, samt köpa och sälja kroppsvårdsprodukter, tillverkning av blomsterarrangemang, tillhandahålla medicinsk fotvård och kroppsterapeutiska- massage- idrottskade- akupunktur- ansikts- och elektroterapibehandlingar, samt utbildning och konsulttjänster inom dessa områden, även därmed förenlig verksamhet.